Educació Primària

A l’escola Cor de Maria Blanes proporcionem als infants una educació que permet assegurar el seu desenvolupament personal de manera integral. Oferim les bases d’una formació basada en l’autonomia, la responsabilitat, l’esperit crític, la solidaritat i el compromís per poder participar en la construcció d’un mon millor i continuar aprenent al llarg de la vida.

La nostra proposta pedagògica es basa en acompanyar l’alumne en l’assoliment de les competències bàsiques a través de metodologies motivadores, actives i participatives  en un entorn agradable i de confiança on l’alumne és el centre del seu propi desenvolupament.

Els nostres projectes

ANGLÈS

Potenciem l’expressió oral en llengua anglesa a les hores d’speaking a través d’activitats variades i engrescadores com representacions de teatre, diàlegs, rol playing, etc

PROJECTES

A través de reptes o preguntes els infants construeixen un aprenentatge significatiu i globalitzat que els proporciona les estructures que utilitzaran per entendre el seu entorn, relacionar-s’hi i intervenir-hi. En els projectes englobem i ampliem les competències treballades de manera sistemàtica en les situacions d’aprenentatge de cada àrea.

PLA LECTOR

La lectura com a la base d’altres aprenentatges, esdevé un factor fonamental per a l’adequació i desenvolupament de les competències bàsiques. Per això és una prioritat en el nostre centre, potenciant aspectes com saber llegir, llegir per aprendre i gust per llegir.

NOVES TECNOLOGIES

Utilitzem les noves tecnologies com a eina de construcció de coneixement. A través de l’entorn Microsoft treballem la competència digital dels nostres alumnes per tal que adquireixin les destreses i els coneixements relacionats amb la tecnologia de l’aprenentatge i coneixement (TAC)

EDUCACIÓ EN VALORS

Els valors són un eix transversal treballat juntament amb el de les pròpies emocions. L’objectiu és donar eines als nens perquè siguin capaços de viure plenament i de manera feliç i que puguin contribuir al benestar dels qui els envolten. Un dels projectes que encapçala l’educació en valors a la nostra escola és la pràctica del mindfulness amb els nostres infants.

FAMILIES

Al nostre centre les famílies son una part essencial de la comunitat educativa per afavorir el creixement harmònic dels nens i nenes. Oferim espais i moments de trobades a on convidem a les famílies a participar a diferents activitats amb els seus fills.

Per més informació, contacta amb nosaltres